Iskoristi 10% na sve privjeske uz kupon kod: privjesak10

Personalizirana posuda za pohranu namirnica predstavlja spoj elegancije, praktičnosti i održivosti. Izrađena je od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla, materijala koji je otporan na termalne promjene i udarce, čineći je dugotrajnom i pouzdanom.

Svaka posuda dolazi s poklopcem i žlicom od bambusa, ekološki prihvatljivog materijala koji dodaje prirodnu notu eleganciji. Dodatna vrijednost dolazi u obliku mogućnosti personalizacije. Imate opciju odabrati između graviranja vašeg imena na poklopcu ili naziva namirnice unutar staklenke, čineći svaku posudu jedinstvenom i posebnom.

Personalizirana staklena boca

Zapremina posude je 600 ml, što je dovoljno prostora za različite namirnice, od začina do sušenih plodova. Hermetičko zatvaranje osigurava svježinu namirnica, a održavanje je jednostavno zahvaljujući materijalima koji se koriste.

Osim svoje praktične svrhe, ova posuda donosi i estetsku vrijednost u svaku kuhinju. Njen jednostavan, ali elegantan dizajn uklapa se u različite stilove.

Personalizirana staklenka predstavlja idealan dar za sve ljubitelje organizacije u kuhinji i estetskih detalja u prostoru.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu