Iskoristi 10% na sve privjeske uz kupon kod: privjesak10

Poštovani korisnici,dozvolite nam da Vam pružimo nekoliko informacija i savjeta o sigurnosti Vaših podataka na internetu. U web shopu služimo se najsuvremenijim sigurnosnim tehnologijama koje omogućuju zaštitu privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka.

Pri korištenju stranica, te kod registracije prikupljamo Vaše podatke uz privole za određene namjene – kod davanja privole sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka slobodno i izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih Fredi & co, obrt za trgovinu i uslugu, u svrhe koje su izričito navedene za pojedinu privolu. Ovaj dio zaštite privatnosti reguliran je Izjavom o privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka. Izjava o privatnosti ujedno je sastavni dio Uvjeta poslovanja obrta Fredi & co. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na stranicama www.personalizirani-pokloni.hr. Vaše podatke prije svega čuvamo te im možete uvijek pristupiti, promijeniti ili ih u potpunosti ukloniti.

Personalizirani-pokloni.hr za svoje uspješno online poslovanje koristi najkvalitetnije sigurne SSL web protokol i enkripciju, te Vam osigurava provjerenu i sigurnu komunikaciju, za što koristimo certifikate neovisnog i međunarodno priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) kome se vjeruje, te kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom. SSL je skraćenica za Secure Sockets Layer, globalni standard sigurnosne tehnologije za kreiranje 128 bitne enkriptirane (kodirane, šifrirane) veze između web servera i pretraživača na Vašem računalu, pa podaci koji se razmjenjuju ne mogu biti čitljivi, dešifrirani i kopirani.

Naš “web team” koji se sastoji od vrhunskih stručnjaka, neprekidno prati nove tehnologije te ih implementira u poboljšanje zaštite korisnika.

Želimo Vam ugodnu i sigurnu kupnju u našem web shopu.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu