Iskoristi 10% na sve privjeske uz kupon kod: privjesak10

Unikatni pokloni za Dan žena koji će osvojiti srce tvoje bolje polovice

Najbolji pokloni za mamu

Potraga za savršenim poklonom povodom Dana žena može biti veoma stresna. Znamo to jer smo i sami bili u toj situaciji. Posebno je grozno kada ne znamo što točno tražimo, a želimo time dragoj osobi poručiti koliko nam je do nje stalo. 

Umjesto da pred svoju dragu ponovno dođeš s buketom ruža, savjetujemo ti da je iznenadiš nekim od unikatnih poklona. Izdvajamo ih u nastavku 

Personalizirana šalica 

Šalica je savršen poklon za sve prigode, ali samo ako je personalizirana. Zato iznenadi svoju dragu šalicom s njenim imenom i pokaži joj koliko ti je stalo. Personalizirana šalica dokazat će joj da si uložio malo više truda od brzinske kupnje čokolade ili buketa ruža. 

Slika na kojoj se prikazuje šalica, kava, posuda, šalica za kavuOpis je automatski generiran
Slika na kojoj se prikazuje šalica, posuda, porculanOpis je automatski generiran

Šalica Mali princ

Vjerujemo da na svijetu ne postoji osoba koja ne voli Malog princa! Osim personalizirane šalice s imenom, zato se u ponudi Svijeta poklona našla i njegova šalica. Otisnuli smo najpoznatiji citat „Samo se srcem dobro vidi, ono bitno je očima nevidljivo“ koji će tvoju dragu podsjećati na tebe i vašu ljubav ama baš svaki put kad je ugleda.

Ako pak je tvoja žemska vjerna sakupljačica magneta i sa svakog putovanja ponese barem jednu uspomenu, razmisli o tome da upotpuniš njenu kolekciju. Mali princ već te čeka s ljubavnim citatom! 

Slika na kojoj se prikazuje šalica, na zatvorenom, šalica za kavu, porculanOpis je automatski generiran

Personalizirano ogledalo s imenom 

U slučaju da si je već iznenadio nekim od takvih kreativnih poklona, tada ti savjetujemo kupnju personaliziranog ogledala. Sigurni smo da to ni u ludilu neće očekivati te da će te odmah izljubiti. A nakon toga se brže-bolje pohvaliti svojim prijateljicama. 

Slika na kojoj se prikazuje tekst, kockarnica, porculanOpis je automatski generiran

Maska za spavanje Sweet Dreams 

Ako je tvoja draga velika spavalica, onda je maska za spavanje poklon kao stvoren za nju. Uz masku za spavanje njen će san biti kvalitetniji pa će biti bolje raspoložena i sretnija. Ima li ljepšeg poklona? 

P.S. Maska za spavanje može vam poslužiti i da začinite svoj ljubavni život. 

Gumica za kosu Srce 

Zamisli samo reakciju svoje drage kada ugleda personaliziranu gumicu za kosu! Čuđenju, kao i oduševljenju tvojom idejom i trudom koji si uložio u gumicu za kosu neće biti kraja! Sigurni smo da će je s ponosom pokazivati svima i čuvati je kao kap vode na dlanu. 

Personalizirana svjećica

Kad smo već kod unikatnih poklona za Dan žena, tu su i naše personalizirane svjećice. Kutiju ukrasi njenim imenom ili pak omiljenim citatom i uživaj u njenom radosnom osmijehu nakon što ugleda personaliziranu svjećicu. Personalizirana svjećica doprinijet će romantičnom ugođaju za vrijeme zajedničke večere, tople kupke ili gledanja filma.  

Vjerojatno već zamišljaš izraz lica kada tvoja voljena ugleda jedan od ovih unikatnih poklona za Dan žena. Ma takav personalizirani poklon je mora ostaviti bez daha!

Trebaš li našu dodatnu pomoć oko izbora poklona, samo se javi!

Reci, halo, halo, trebam jedan sladunjavi 

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNatrag u trgovinu